Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

POMALÝ HRNEC- uzené koleno

0.0
POMALÝ HRNEC- uzené koleno

Potřebné ingredience

Uzené koleno, cibule, cca 1dcl vody

Postup přípravy

Do pomalého hrnce dáme uzené koleno, přidáme 1 nakrájenou cibuli, podlejeme cca 1dcl vody a dáme pomalit na LOW na 8 hodin. Já dala přes noc a ráno bylo koleno krásně hotové. K němu jsme měli bramborový knedlík s opečenou cibulkou a zelí.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bylinka1 8. 2. 2009, 18:53
Tak jsem si ten hrnec okoukla a teď mi ještě řekněte jaký je teda v tom kolenu rozdíl,když se vaří třeba 40min v tlakáči a nebo 8hodin v tom pomalém hrnci :-$ :-$ :-$. ....krom toho času samozřejmě ;-)
Boban1 8. 2. 2009, 18:54
@Bylinka1 :-$ u mě tím, že já tlakáč nepoužívám :-$
Bylinka1 8. 2. 2009, 18:58
@Boban1 Já spíš myslela v chuti nebo takhle.Opravdu to dneska vidím poprvé,tak na to koukám (hello)
Boban1 8. 2. 2009, 19:00
@Bylinka1 :-$ řekla bych, že maso zůstává šťavňatější, více méně se v tom dělá bez tuku a spotřeba energie je zanedbatelná :-)
helulka 8. 2. 2009, 18:49
Taky si hrnec nemohu vynachválit.Zabavila jsem ho mamče a ráda v něm vařím. Většinou také přes noc a pak vás ráno probudí (někdy i během noci) úžasná vůně. Hrnec vaří může vařit buď na 4 nebo 8 hod. Má velmi nízkou psotřebu energie.Ä ty bašty z něj... (Y) (Y) (Y) Koleno jsem ještě nezkoušela ,ale je to super nápad. (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp)
Maxinka 8. 2. 2009, 17:15
Týýý jo, to slyšim poprvé ;-) ;-) A to je 8 hodin na sporáku :-o :-o :-o
Boban1 8. 2. 2009, 18:46
@Maxinka ;-) Lucko, to se nedává na sporák, to je samostatná jednotka na elektriku, ale žere to málo, má to spotřebu 200 - 250W za hodinu, takže skoro nic ;-)
sarrafinka 8. 2. 2009, 17:21
@Maxinka ;-) ;-)kdepa,to není na sporák,aleš na elektřinu http://www.elektro-partner.cz/pomaly-hrnec-kenwood-cp-658-kencp658/obchod/
Lionka 8. 2. 2009, 17:21
@sarrafinka a kdy ti lidi choděj do práce,když 8 hodin vařej? ;-) ;-)
sarrafinka 8. 2. 2009, 17:26
@Lionka (H)lidi jsou v práci,když se to vaří,nemusí se u toho být,nebo v noci,prý jsou z toho úžasné věci :-$
Lionka 8. 2. 2009, 17:29
@sarrafinka no jo ,ale nechat doma zaplej spotřebič bych měla strach...můžou vyhořet.... *-)
Boban1 8. 2. 2009, 19:03
@Lionka :-$ to se může vyhořet od lednice apod. ;-)
Lionka 8. 2. 2009, 17:20
@Maxinka 8 hodin va řit,to je síla ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) každý chce všechno rychle,tak to je novinka pro lidi In proč mít všechno rychle,když jde vařit pomalu? ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
kukacka81 8. 2. 2009, 17:08
můžu mít asi naorosto stupidní dotaz :-o co je to pomalý hrnec *-) *-) *-) já znám jen papiňák :'( :'( :'( :'(
Boban1 8. 2. 2009, 18:45
@kukacka81 :-) zadejte si na netu - pomalý hrnec nebo jděte na damu.cz a tam se o tom dozvíte (L)
gabikaKa 8. 2. 2009, 14:21
Tiež som ešte nepočula o takom hrnci :-o :-o
Bylinka1 8. 2. 2009, 14:01
*-)co je to pomalý hrnec?Nějaký opak tlakáče :-$-ještě jsem to neslyšela :^). (hello)
Lionka 8. 2. 2009, 17:21
@Bylinka1 :-D :-D :-D :-D :-D asi jo (H)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie