(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
POMALÝ HRNEC- uzené koleno
Potřebné ingredience
Uzené koleno, cibule, cca 1dcl vody
Postup přípravy
Do pomalého hrnce dáme uzené koleno, přidáme 1 nakrájenou cibuli, podlejeme cca 1dcl vody a dáme pomalit na LOW na 8 hodin. Já dala přes noc a ráno bylo koleno krásně hotové. K němu jsme měli bramborový knedlík s opečenou cibulkou a zelí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bylinka1
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:53
Tak jsem si ten hrnec okoukla a teď mi ještě řekněte jaký je teda v tom kolenu rozdíl,když se vaří třeba 40min v tlakáči a nebo 8hodin v tom pomalém hrnci . ....krom toho času samozřejmě
Boban1
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:54
@Bylinka1
u mě tím, že já tlakáč nepoužívám
Bylinka1
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:58
@Boban1
Já spíš myslela v chuti nebo takhle.Opravdu to dneska vidím poprvé,tak na to koukám
Boban1
(upraveno)
8. 2. 2009, 19:00
@Bylinka1
řekla bych, že maso zůstává šťavňatější, více méně se v tom dělá bez tuku a spotřeba energie je zanedbatelná
helulka
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:49
Taky si hrnec nemohu vynachválit.Zabavila jsem ho mamče a ráda v něm vařím. Většinou také přes noc a pak vás ráno probudí (někdy i během noci) úžasná vůně. Hrnec vaří může vařit buď na 4 nebo 8 hod. Má velmi nízkou psotřebu energie.Ä ty bašty z něj... Koleno jsem ještě nezkoušela ,ale je to super nápad.
Maxinka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:15
Týýý jo, to slyšim poprvé A to je 8 hodin na sporáku
Boban1
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:46
@Maxinka
Lucko, to se nedává na sporák, to je samostatná jednotka na elektriku, ale žere to málo, má to spotřebu 200 - 250W za hodinu, takže skoro nic
sarrafinka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:21
@Maxinka
kdepa,to není na sporák,aleš na elektřinu http://www.elektro-partner.cz/pomaly-hrnec-kenwood-cp-658-kencp658/obchod/
Lionka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:21
@sarrafinka
a kdy ti lidi choděj do práce,když 8 hodin vařej?
sarrafinka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:26
@Lionka
lidi jsou v práci,když se to vaří,nemusí se u toho být,nebo v noci,prý jsou z toho úžasné věci
Lionka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:29
@sarrafinka
no jo ,ale nechat doma zaplej spotřebič bych měla strach...můžou vyhořet....
Boban1
(upraveno)
8. 2. 2009, 19:03
@Lionka
to se může vyhořet od lednice apod.
Lionka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:20
@Maxinka
8 hodin va řit,to je síla každý chce všechno rychle,tak to je novinka pro lidi In proč mít všechno rychle,když jde vařit pomalu?
kukacka81
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:08
můžu mít asi naorosto stupidní dotaz co je to pomalý hrnec já znám jen papiňák
Boban1
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:45
@kukacka81
zadejte si na netu - pomalý hrnec nebo jděte na damu.cz a tam se o tom dozvíte
gabikaKa
(upraveno)
8. 2. 2009, 14:21
Tiež som ešte nepočula o takom hrnci
Bylinka1
(upraveno)
8. 2. 2009, 14:01
co je to pomalý hrnec?Nějaký opak tlakáče -ještě jsem to neslyšela .
Lionka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:21
@Bylinka1
asi jo